Közeledik a Románia elleni mérkőzés, és addig ha nem üt be tornádó, a pálya gyeptéglái kifogásolhatatlan minőségben lesznek.
Nem mondható el viszont ez a szeptemberi sokkal fontosabb VB-selejtezőkről. Legalábbis pár nappal ezelőttig így tűnt. Hála Istennek úgy tűnik győz a józan ész, és a vén Madonna nem jön celebkedni a Puskás-stadionba, és ennek én kifejezetten örülök. Máshol sincs rá szükség.
Kisteleki viszont szerzett egy piros pontot az erélyes kiállásával ( aligha Madonna rajongó - annál inkább lehet hogy bejött neki a Blöff, A ravasz az agy, vagy a Spíler). Szerencséje is volt, hiszen a Debrecen továbbjutásra áll, de hát bátraké a szerencse.
Apropó Debrecen: amennyiben beváltja óriási esélyét, és itthon nem kap ki kettövel a harmatos észtektől, a magyar kupapontok megmentője lehet, hiszen akkor egyenes az út minimum az UEFA-EL-csoportkörbe.
Rá is fér ez a magyarokra, mert a Haladás kihozta magából ezzel a maximumot, az Újpest és a Honvéd pedig eleve legyőzhetetlen ellenfelet kapott. Ugyanakkor az Újpest is hozhatott volna egy ikszet itthon esélyesebb ellenfele ellen( úgy, ahogy a Haladás tette, vagy régebben a Honvéd a Hamburg ellen ), a Honvéd megteheti még ezt az idegenbeli 1-5 után is a Fenerbahceval.
Kevésbé jó hír az, amit a románok műveltek ellenünk, célozva itt a szar-os transzparensre például, de arra is, milyen elképesztően lenéznek és utálnak minket. Mondjuk ez fordítva sincs sokkal másképp. Érdekes lesz így velük barátságos meccset játszani;talán Marian Cozma emléke és a téttelen hangulat segít majd.
Örömteli viszont Németh Krisztián két gólja a Liverpoolnál: hátha bekerül az első csapat keretébe, ha még csak csereként is Torres, Kuyt és Babel mögött.
Augusztus 12-én mi a stadionban leszünk, Madonna nélkül és remek minőségű gyeptéglákkal felvértezve. Még mindig nem késő jegyet venni.
Addig is, minden jót és szép nyarat kívánok mindenkinek!

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr301280207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása