Mi motiválja a szurkolót? Egyetlen győzelem vagy vereség sem végleges, hiszen mindig jön a következő mérkőzés. Csak a szenvedély nem változik, csak a visszatérés az állandó. 

Tizenkét évvel ezelőtt napra pontosan ilyenkor indult útjára ez a blog, tapasztalatlan, túltelített fejű kamaszok szerelem-vállalkozásaként. Beleolvastam, vannak benne gondolatok, amik ma már megmosolyogtatnak, fejcsóválásra adnak okot, vagy amik még ugyanúgy feldühítenek ma is. Nem törlöm őket; legyenek az örök változás mementói, hogy bizony ilyen hülyék is voltunk, most másmilyen hülyék vagyunk, aztán megint itt vagyunk mindannyian mégis. 

Nagyon sok minden szólhat a magyar válogatottról, a magyar válogatott is szólhat sokmindenről, ezeket járja körbe ez a blog. 

Minden jót és sok magyar gólt, 

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr2216356834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása