Miközben lassan elfogynak a hollandok - most Maduro sérült meg, helyette az Alkmaarból ismert Schaars került a keretbe, és lehet hogy van Bommel sem játszik -, essen szó azokról az alapembereinkről, akiket tegnap nem tárgyaltunk. A Sport címoldaláról Gera köszönt vissza ránk, valamelyest megmagyarázva hogy akkor tehát ott van és ezért nem a csapatban. Olvasható volt a napokban egy interjú is a csapatkapitányunktól, szerinte az emberek azt hiszik hogy sérült, pedig igazából kutya baja, és külön edzésekkel készül a hollandok ellen, ha már meccsrutint nem szerezhet. Mark Hughes nehezen érthető ember, hiszen miután szívfájdalom nélkül előbb a kispadra, majd a lelátóra ültette a Fulham tavalyi nyerőemberét, nem átall olyan mondatokat hallatni, hogy Gera a csapat fontos tagja, mi több, új szerződést lobogtat. Gondolom Gerának ezt esze ágában sincs aláírni, és még az is lehet, hogy újra a West Bromhoz megy, ezzel együtt újra Hodgson keze alatt dolgozhatna majd. Ez persze bőven függ a WBA bentmaradásától.
Szintén a külön edzésekkel hívta fel a figyelmet magára Koman Vladimir is, aki mostanában leginkább Laczkóval cseréli egymást a Sampdoria meccsein. A kezdőből ő is kikerült, és noha Geránál több lehetőséget kap, a sorsa furcsa. Mindenesetre a Sampnak se vele, se nélküle nem megy, komoly gondok lehetnek a fejekben, meg úgy általában a csapat körül, erre utal az is, hogy az edzéssel elégedetlen játékosok Komannal az élen szintén pluszban gyakorolnak. Bár ő meg nem a klubnak edz, hanem a válogatottnak, amint elmondta. Alighanem érik az edzőváltás.
Pozitívabb hír Vadócz remek hétvégi teljesítménye, betették az Osasunába most 90 percre, s lőn, gól gólpassz a mérleg. Miközben Elek messze nem százszázalékos, ez mindenképpen megnyugtató.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr692763929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása