Délután az NSO-n a következő kezdő jelent meg:
MAGYARORSZÁG:
Babos Gábor – Bodnár László, Gyepes Gábor, Juhász Roland, Halmosi Péter – Vadócz Krisztián – Huszti Szabolcs, Tóth Balázs, Dárdai Pál, Dzsudzsák Balázs – Torghelle Sándor

Felettéb érdekes, miért játszunk 3 védekező középpályással a 4 védő mellett egy olyan meccsen, amit meg kell nyerni. Sokkal inkább el tudom képzelni Hajnal szerepeltetését, bár lehet, hogy jobban járunk, ha kispadozik, de akkor is ott van még Buzsáky.
Ott van Torghelle, ott van Tóth Balázs is. Bodnár is megtalálható a kezdőben szombathoz képest.
A meccs kulcsfigurája Dzsudzsák lehet, aki remélhetőleg ismét jól játszik mjad;vagy Huszti aki jobbról befelé cselezve okozhat zavart ballábas lévén. A portugálok persze Cristiano Ronaldotól várják a csodát, de bízhatnak Decoban, Liedsonban, Simapban, Naniban..
A három pont megszerzése a cél, de reálisan nézve a tisztes helytállás is megsüvegelendő. Ha a fiúk szívüket-lelküket kiteszik a pályán, senki nem panaszkodhat majd.
Találkozunk a stadionban.
A csodagyőzelemben bízva kívánok minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr891371264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása