Gera gólt szerzett a hétközi kupafordulóban, nem is akármilyet. Given szépen végignézte, hogy a labda védhetetlenül vágódik a Manchester City kapujába. Gerának reméletőleg jót tesz a gól. Úgy, ahogy a másik Manchesternek lőtt gól is jót tehetett, Van der Sar azóta sem mer védeni. Úgy tűnik, hogy Gera újabban ritkán lő gólt, de akkor azt úgy lövi egy manchasteri csapatnak, hogy emlékezzenek rá. Apró szépséghiba, hogy így is kiestek.
Még több emlékzetes gól fűződhet a jövőben Németh Krisztián nevéhez, aki most az Olympiakosz kapuját vette be az AEK színeiben, de ők is kikaptak 2-1-re. A jövő válogatottjának szempontjából ez a legkisebb baj.

A BL környékén is áll a bál a csatároknál.  
A DVSC-nél Bodnár mellett ugye Feczesin is sérült, akinek még a hétvégén gyűlt meg a baja a kapufával.
Tartania kell ugyanakkor a sérüléstől, eltiltástól, vagy más veszedelmektől Fernando Torresnek is. A csoportból ugyanis ő az egyetlen vezető csatár, akinek semmi baja (ugye Rudolf sem egészséges). Gilardinót eltiltották két meccsre, Lisandro pedig megsérült, így egyikük sem játszhat a Debrecen ellen. Az első meccsen. Most kell tehát pontokat szerezni, és erre a következő, Lyon elleni meccs az egyik legjobb esély.
A másik két itthoni, Liverpool és Fiorentina elleni találkozókra majd a Lyon meccset követően lehet jegyeket kapni.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr11404928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása