Ismét kikapott a Debrecen együttese a Bajnokok Ligájában, méghozzá ismét sok gólt kapva. Persze ez érthető, hiszen a riválisok jóval a Loki fölött állnak.
Az, hogy a Lyon és a Fiorentina is leglább 4 gólt lőtt mindig, szóval ez egyre inkább a Liverpoolt minősíti. Szegény vörösök nincsenek túl nagy formában, de lefogadom, hogy ellenünk már igazán visszatér Gerrard, és simán megnyerik a mérkőzést. Ez sem garantálja viszont a továbbjutásukat, hiszen a Lyon már tovább is jutott, és a firenzeiek sem állnak távol tőle.
A DVSC-nél maradva meg kell állapítanunk, hogy az első félidőben remekül tartották magukat, az 1-1 őket, az ellenfelet, és szerintem mindenkit meglepett. A második félidőben beindult a henger, de azért így is futotta még egy gólra.
A debreceniek elszántságát a győztesek díszsorfal állásával jutalmazták a lefújáskor.
Elmondhatjuk tehát, hogy megint nem vallott szégyent a Loki, egyszerűen ennyit tudnak, ennyire futja, nincs mit tenni. A szívük meg a lelkük ott volt a pályán, Coulibaly megint lőtt egy gólt, Rudolf pedig bebizonyította, hogy bizony a BL mezőnyéből sem lóg ki, nemcsak a válogatottból. A bajnokságból viszont igencsak kilóg, de ott fölfelé.
A továbbjutás, vagy az Európa Liga a sorozat elején is távolinak tűnt, de mostmár a pontszerzés is egyre inkább annak tűnik. Jó adag szerencse kellene hozzá, de hát miért is ne lehetne még szerencséje egyszer idén a Debrecennek.
Folytatás két hét múlva Lyonban.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr561503377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása