Bár javában dübörög az Afrika-kupa, nézzünk vissza Európába, még szűkübben kicsiny hazánkba.
A Fradi volt válogatottakkal erősítene, Csizmadia és Filkor is közelít a kerethez. Filkornak végképp nem ártana, hogyha rendszeres játéklehetőséget kapna mielőtt végleg elkallódik.
Szalai is a játék felé halad, ő a Real B-ből a Mainzhoz ment, szintén a fejlődése miatt.

Érdekesen gyarapszik a hozzánk érkező ismert focisták száma, hihetetlen mennyiség, 2 is feltűnt a télen. Walasiak és Abubakari Yakubu érkezése persze nem tenne rosszat egyetlen magyar csapatnak sem.

Halmosi viszont maradhat a Hullban. Bár ő sem játszik, a fizetése nem rossz, szerződése még másfél évre köti. A Hull leigazolásakor legdrágább játékosa ezzel szép lassan a válogatottból is kiírhatja magát. Távozni tényleg nem akar, bizonyítási lehetőséget viszont nem kap.
Minden tiszteletem Halmosié, de így tényleg nem lehet a keret közelébe kerülni, még akkor sem, ha az edzője miatt nem játszik.

Dzsudzsák pedig ha a Realba nem is, a Valenciába, vagy az Atelticoba szívesen menne. Ha az utóbbihoz megy, Madrid másik fele máris árulónak kiálthatja ki. Ennyi legyen a legnagyobb gondja.

Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr281673140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.01.16. 19:14:38

A Fradi végre két okos döntést is hozott. Szalai akkor lehet igazán jó játékos, ha most képes eredményesen és hasznosan játszani. Halmosi esete nagyon érdekes... Váltania kell! Van egy olyan érzésem, hogy Nála azért a pénz beszél... Walasiak és Yakubu személyében végre minőségi idegenlégiósok érkezhetnek az NB1-be. Dzsudzsákkal kapcsolatban sok a feltevés...
süti beállítások módosítása