Kezdjük a biztosabb hírrel: a magyar labdarúgó válogatott március 3-án Oroszországgal méri össze erejét a Puskás Ferenc Stadionban, a jegyek 1500-tól 6000 forintig terjedő értékben kaphatóak. Arsavinék látogatása nem feltétlenül szakmai célokat szolgál, inkább a közönségnek, és annak szól, hogy minél jobb csapatokkal játsszunk. Meglátjuk majd, mennyire baj ez.

Aztán irány a politika: Dzsudzsák alighanem a FIDESZ kampányában fog szerepelni, ecsetelve, hogy a sportot fejlesztő kormányt támogatja. Dzsudzsák azért egyelőre a levegőben lebegteti a bejelentést, és azt mondja, nem kíván igazi politikai szerepvállalást a jövőben. Pedig érdekes lenne őt elképzelni, mondjuk, sportminiszterként, hosszú lobogó szőke hajjal, fülbevalóban. Dzsudzsák debreceni kötődésű, ahol Kósa Lajos polgármester 75% körül szokott győzni, így nem lenne hatalmas meglepetés, ha a kampányfrigy bekövetkezne. Remek kampányfogás lenne Orbánéknak, ha beköszönne az oroszoknak.

Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr651704945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.01.27. 19:30:52

Jönnek az oroszok! Voltak itt már eleget, sőt többet is a kelleténél... Kíváncsian várom a mérkőzést, ott leszek a helyszínen. Az ellenfélválasztás számomra rejtély. Szakmai téren nem az orosz csapat elleni meccsre van szükségünk.

Dzsudzsák Balázs tegye a dolgát. Az ő dolga a labdarúgás, persze ettől még politizálhat. Viktoréknak biztosan jól jönne a szerepvállalása. Mondjuk Dzsudzsi előbb tanulja meg anyanyelve igényes használatát.
süti beállítások módosítása