Március 3-án Győrött, 19.30-kor mérkőzünk Oroszország ellen. A találkozóra a jegyárusítás hétfőn kezdődik az ország valamennyi IBUSZ-irodájában. A belépőket 1500, 2000, 2500, 4000, 5000 és 6000 forintos áron lehet megvásárolni.

A válogatott első idei találkozója tehát vidéken kerül megrendezésre, a pesti bizonytalan pályaállapotok miatt. Ettől függetlenül lehet reménykedni a teltházban Arsavinék ellen, a jegyárak sem olyan borzasztóak, és nem is jár mindennap arrafelé a válogatott.

Az oroszok ellen Koeman még nem számíthat a fiatalokra, tekintve, hogy ők ugyanezen a napon játszanak Olaszország ellen fontos EB-selejtezőt, így érthető módon Egervári számít rájuk. A tavaszi idény másik két állomásán viszont már ott lehetnek majd.

Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr161754577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.02.13. 17:09:07

Szerencsés lenne már felújítani a Puskás Ferenc-Stadiont!
süti beállítások módosítása