Itáliában is zajlik az élet a magyarok körül, és ami a legörömtelibb, hogy egyikük sem öregebb 21 évesnél.
A zászlóshajónk kétségtelenül Koman Vladimir, aki az elmúlt hetekben gólokat szerez, és jól játszik a Bari színeiben, bizonyítva, hogy nem akarja elherdálni a tehetségét. Koman csapata meghatározó tagja is lehet jövőre, és ha fejlődésének üteme nem akad meg, akkor egy komolyabb csapatba is igazolhat. Például a Romába, ahová helyette egyelőre az EL-ezüstérmes Gerát akarják leigazolni, csak amúgy Totti mellé kedvencnek. Bár újabban De Rossival kellene versenyeznie. Visszatérve a Barihoz, Koman mellett Gosztonyi is egyre több lehetőséget kap, és miután az edzője megmondta, hogy egyelőre ez nem az ő idénye lesz, egyáltalán nem kell aggódnia az egyre több játékperc miatt.
Az olasz másodosztályban Vass Ádám fényesíti hazánk hírnevét, akinek egyik meccsét Egervári Sándor személyesen tekintette meg az elmúlt hetek folyamán, és nem elképzelhetetlen, hogy normalizálódik a viszony a középpályás és a szövetség között. A Brescia légiósa bizony megérdemelne egy lehetőséget.
Aki kicsit kilóg a sorból, az Filkor Attila. A hajdan valóban tehetséges fiatal játékos egy olasz kiesőjelöltbe sem tudja magát tartósan beverekedni, így pedig nehéz lesz ujjáélesztenie halodó karrierjét. Kár lenne érte, hiszen 2-3 évvel ezelőtt az Inter ifiben játszva nem ezt a jövőképet mutatta.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr882003582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.05.15. 20:06:06

Röviden és tömören: Koman, Gosztonyi és Vass jó úton haladnak, Filkor pedig egy hatalmas kérdőjel számomra. Nem értem, miért nincs benne kellő alázat, hiszen a tehetsége megvan.
Vass a válogatott keretének oszlopos tagja kellene, hogy legyen... (a felnőtteknél)
süti beállítások módosítása