Zajlik az élet kis hazánk nagyhatalmú labdarúgó-szövetsége körül is.
Kirobbant a legújabb bundaügy - csak így a májusi márciusra való tekintettel -, amely ezúttal a hazai másodosztály köreibe vezet minket. Nem kisebb személyiség, mint Kiprich József gyirmóti edző fia (fodrásza feleségének a...), Kiprich Dániel lett megvádolva azzal, hogy három tatabányai játékost kívánt jobb belátásra bírni, mintegy százezer forintnyi kenőpénzzel. Persze nem Keneseitől származott a külföldről nézve valuta, de a tatabányaiaknak - helyesen - nem ezért nem kellett. Kiprich jr. játékjogát a szövetség felfüggesztette, és a vizsgálat során derül majd ki, hogy mi is történt pontosan. Az ügy pikantériája persze az, hogy az idősebb Kiprich maga is tatabányai kötődésű, így egyáltalán nem kizárt, hogy a családi kapcsolatokkal próbáltak meg operálni Gyirmóton.

Az MLSZ a távozó Kisteleki helyett még mindig elnököt keres, a legújabb és legesélyesebbnek tűnő jelölt pedig nem más, mint Csányi Sándor, hazánk 2. leggazdagabbja (a már a futball környékén korábban feltűnt Demján után), az OTP vezetője. Aki, mint kiderült, örömmel vállalná a feladatot. Érdekes lenne látni, hogy egy pénzember, persze kapcsolatait és forrásait kihasználva, mennyire tudna segíteni a magyar labdarúgáson, amely - ha hihetünk mindekinek a környékén.. - elsősorban financiális gondokkal küzd. A nyugathoz persze egyértelműen. Csányi eddig egy köztiszteletben álló személyiség volt, reméljük hogy a következő négy év után még inkább az marad majd.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr42008469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása