Miközben zajlik a világbajnokság, kis hazánkban is csordogálnak az események. Egyrészt némi bizonytalanság után az olimpiai-bajnok MOB elnök Schmitt Pál lesz a kötársasági elnökünk. Másrészt talán kisebb, vagy hát sőt, lehet hogy inkább nagyobb horderejű kinevezés illetve megválasztás Csányi Sándoré. Ahogyan már tavasztól sejteni lehetett, ő volt a jelölt, s végül minden akadály elhárult a megválasztása elől. A milliárdos vállalkozóval egy kiterjedt kapcsolati hálózattal rendelkező tekintélyes pénzember került a szövetség élére, aki nem ígér azonnali feltámadást, sőt, azt sem veszi biztosra, hogy eredményeket ér el, de mindenképpen minden befolyását és a jellemét bevetve fogja kormányozni a honi labdarúgó-szövetség szekerét.
Erwin Koemant állítólag még sohasem látta személyesen, és jelentést illetve bemutatkozást vár majd tőle, a kapitány személyével és jövőbeni terveivel kapcsolatban. Miután Koeman élő szerződéssel rendelkezik, aligha kockáztatják meg a kirúgását, de mindenképpen a körmére néznek, és egy kis mogyorózás után szerintem folytathatja majd a munkáját. A munkáját, amit tulajdonképpen az ellen az Anglia ellen kell folytatnia, amely egyrészt jelentős átalakítások, balhék, és viták előtt áll, illetve amelyről kiderült, hogy a magyar válogatottal tulajdnoképpen egy szinten van. Legalábbis a németek elleni három gólos vereség ezt bizonyítja. Argentínánál meg még jobbak is vagyunk. Ha ez komolytalan is, Koemannak abban igaza van, hogy kicsit azért át kellene értékelni a VB előtti két súlyos vereségünket. Nyilván egyik sem pozitívum, de azért az látszik mostmár hogy kiktől kaptunk ki. Ettől még Koeman sokkal jobban kell hogy végezze a munkáját, ha nem akar kikerülni rövidúton Csányi bizalmából.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr202136092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása