Hajnal Tamás a Fradi után Vácról ment ki akkori szupertehetségként a Schalkéba, mintegy megelőzve a Németh Krisztián-féle ifigenerációt. A kék-fehérekhez még nem fért be, egy belgiumi kitérő után a Kaiserslauternt vezérelte az első osztály felé, majd a Karlsruhéban tett csodát a kiscsapattal, Lisztes Krisztián kései utódaként bizonyítva a Bundesligában. El is vitte a Borussia Dortmund, ahol Jürgen Klopp vezetőedzőnél alapember vált belőle, csapata egyik húzóembereként tekintettek rá.
Egészen a múlt ősz végéig, amikoris Hajnal megsérült, s hosszab-rövidebb kihagyásokra kényszerült. Visszatérte után, ahogyan már a nyáron is látszott, nem igazán fér be a csapatba, távozni is szeretett volna, de a csapata nem tudott megegyezni a Hannoverrel.
Hajnal 29 éves, a legjobb futballistakorban van. Nem kellene pályafutása potenciálisan legszebb évei a Dortmund kispadján töltenie, még akkor sem, ha semmilyen gondja sincs az edzővel. A váltás jót tehetett volna neki, de az meg most nem jött össze. Viszont a télig a válogatott lejátszik négy fontos selejtezőt, és nem az az optimális, ha nincs játékban az egyik irányító.
Hajnal küzdhet újra a kezdőcsapatba kerülésért, és ha sikerül neki, akkor azért, ha nem, akkor pedig a télen már elkerülhetetlen távozása miatt bizakodhatunk, hogy nem rekedt meg a pályafutása.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr32267299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.09.02. 20:34:18

1. Miért nem adták kölcsön?
2. Miért nem bizonyíthat? (A Dortmund eddig idén nem szerepel fényesen.)
3. A pénzes Loki vagy Vidi miért nem vette kölcsön?
süti beállítások módosítása