A Polyák Imre halálával megüresedett 12. helyet alighanem ketten töltik majd be a Nemzet Sportolói között: Grosics Gyula és Buzánszky Jenő.
A sportközvélemény régóta úgymond beköveteli őket az illusztris társaságba, és miután választani gyakorlatilag nem lehet közöttük, így mindketten megkaphatják a címet, így egy ideig, remélhetőleg minél tovább tizenhárman lesznek a nemes cím birtokosai.
Ezen a blogon is már többször méltattuk az Aranycsapat legendáit, különösebb magyarázat egyáltalán nem szükséges. Puskás után tehát ők is tagok lesznek, Alberttel együtt hárman képviselve innentől a futballt. Semmit sem szeretnénk jobban, mint azt, hogy mondjuk 40 év múlva hasonló kvalitású embereket, hasonlóan csodálatos labdarúgókat követelhessünk oda majd mondjuk Kásás, Benedek, Nagy Tímea és Kovács Kati mellé.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr532761037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása