Nos, úgy gondoltam írok egy értékelést a magyar válogatott szereplőinek hétvégi meccseiről, csak hát igazából nincsen túl sok dolgom.

Babos jól védett ugyan a NEC-ben, de Fülöp apróbb sérüléssel bajlódik.
Bodnár nem játszott autóbalesete miatt, Gyepes, Tímár és Halmosi is a padon ült.
A válogatotthoz, és a BL-hez is kapcsolódó hír, hogy Szélesi Zoltánt egy évre szerződtette a Debrecen, így végre ő is játéklehetőséghez jut.
A középpályásaink közül Gera, Buzsáky és Vadócz végig a padon ült, Dárdai végig játszott de kikaptak a Werdertől; Huszti csereként pályára lépett a Zenit győztes mérkőzésén.
Végül az igazi pozitívumok: Hajnal egy, Dzsudzsák két gólpasszt adott, előbbi ikszelt, utóbbi nyert csapatával.
Torghelle csereként lépett pályára az Augsburgban (Szabicsot váltotta), Priskin 60 percet játszott az Ipswichben.
Feczesin szintén a DVSC játékosa lett, méghozzá addig, amíg a magyar bajnok valamelyik nemzetközi kupában szerepel, utána visszatérhet a kölcsönből a Bresciába.

Elég gyenge hétvégét zártak tehát a magyarok, mégha nem is szóltam az összes kerettagról. Tekintsünk erre úgy, mintha rápihentünk volna a selejtezőkre, s lám-lám, senki sem sérült meg, ez mindenképpen pozitívum. Mindenben meg lehet találni a jót.
Ez az állapot viszont így sem optimális, nem ártana, ha a magyarok a svédek és a portugálok ellen bizonyítanák, hogy hiba őket kihagyni a csapataikból.
Több ilyen gyenge hétvégét nem szeretnénk. Főleg nem a jövő héten.
Hajrá fiúk!

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr451349105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása