A várható kezdőcsapatok az NSO szerint:
DVSC:
Vukasin Polekszics – Bodnár László, Fodor Marcell, Komlósi Ádám, Leandro – Luís Ramos – Czvitkovics Péter, Varga József, Kiss Zoltán, Laczkó Zsolt – Adamo Coulibaly.

OL: Hugo Lloris – Anthony Réveillere, Cris, Jérémy Toulalan, Aly Cissokho – Jean Makoun – Francois Clerc, Miralem Pjanic, Kim Källström – Sidney Govou, Bafétimbi Gomis. 

Meglepődnék, ha Clerc és Toulalan nem lenne összekeverve, fordítva valószínűbb a posztjuk, de lehet hogy csak én vagyok újabban tájékozatlan.
A francia csapatból hiányzik Lisandro Lopez és Bastos is, mindketten a csatársorban lennének érdekeltek, most oda így Govou került előre.
A Debrecen sérültlistája is tekintélyes, habár Bodnár és Rudolf is felépült. Szakály játéka kérdéses, Mészáros, Szélesi és Feczesin bizonyosan nem játszhat.

A mai a debreceniek második legkönnyebb meccse a BL-ben, a múltkori legnehezebb után tehát egy könnyebb jön. Nem reménytelen a pontszerzés, főleg olyan mutatott játékkal nem, mint amit Liverpoolban produkált a csapat. A győzelem sem elképzelhetetlen, de azért a döntetlen mégiscsak reálisabb a csodák közül.
A találkozót a tavaly Dider Drogbával magát megszerettető norvég Övrebo fújja majd, remélhetőleg botrány nélkül. A Puskás Ferenc Stadionban teltház lesz, 42 ezer nézővel. A másik két hazai meccsre később lehet majd jegyet venni. Mindenki teljes erejéből bíztassa a csapatot, bízva a minél jobb eredményben.
Kívánok én is minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr291416148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása