Ma este utolsó mérkőzését játssza a magyar válogatott a vb-selejtezők során, méghozzá Dánia otthonában. A meccs teljesen tétnélküli lesz, Koeman azt ígérte kísérletezni fog.
Egyelőre azonban azzal kísérletezik, hogy a csapat húzóemberei közül ki megy hamarabb haza. Gera ugyanis elhagyta az edzőtábort, hiszen a keretbe sem került be. Ez elég érdekes, tekintve, hogy ő a csapatkapitány, ráadásul a hétvégén azok között volt, akiket a legkevesebb kritika érhette a teljesítményükkel kapcsolatban. 
Sikerült tehát egy felszálló ágban levő Gerát elüldözni a cspattól, amit a magyar válogatott nem tehet meg, nem engedhet meg magának. Már csak Dzsudzsákkal kell összeveszni, és marad Varga Józsi a középpályán. Ő persze még bizonyíthat, állítolag ma kezdő lesz, de hát Gera is oda volt jelölve még reggel.
Az ügynek remélhetőleg nem lesznek súlyosabb következményei, semmi szüksége erre a javulgató játékot mutató csapatunknak.
Bármi is lesz ma, kiderült, hogy eredményben ugyanúgy sehol nem vagyunk a nagyokhoz képest, mint eddig, de legalább a játék javult valamelyest, egyedül a portugálok fociztak le minket saját pályájukon, máshol nem volt komolyabb probléma. Reméljük ma se lesz.
A magyarok megpróbálják ma este felhívni a figyelmet magukra a dán örömünnep közepette, jó lenne legalább az egyik pontot elhozni.
Sok sikert a fiúknak ma, de főleg a jövőben a fiatalokkal kiegészülve.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr951450265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása