Délután megszereztük a bronzérmet az U20-as VB-n.
Costa Rica volt az ellenfél, és az első félidőt megint sikerült odaadni nekik, lehet, hogy tényleg nem bírják a meleget a fiúk.
Futács bírta a legkevésbé, helyette a beteg Németh Krisztiánnak kellett beállnia. A karibiak viszont nem éltek a lehetőséggel, nem szereztek kétgólos vezetést.
A második félidőre feljvault a játékunk, érett a gólunk, rengeteg ziccert elpuskáztunk. A futball törvényei szerint meg is szerezte a vezetést Costa Rica.
A fiúk viszont ismét, már nem először fantasztikus küzdőszellemről, akaratról és csapategységről tettek tanúbizonyságot. Nem adták fel, Koman pedig a 90. percben is bevágta a jogos 11-est, még egy kiállítást is elszenvedett az ellenfél.
Nem hosszabítás, hanem 11-es párbaj következett, ahol a lélektani hátrányban lévő Costa Ricának esélye sem volt, Gulácsi ismét fantasztikusan védett. Nem először lett ő a hősünk.
Egervári fiai tehát megszerezték a bronzérmet, a torna egészét figyelembe véve teljesen megérdemelten. Koman világklasszis teljesítményt nyújtott Gulácsival együtt, Németh is, bár akadtak gyengébb pillanatai, és nem is mindig tudott rendesen játszani. Gosztonyi is bizonyított, Szabó és Kiss pedig az igazi felfedezetteink.
A reménykorosztály tehát ismét letett egy érmet az asztalra.
Ennél boldogabbak csak akkor lennénk, ha 3 év múlva az olimpián, valamint a felnőtt jövőben is ugyanezt tennék. Nem elképzelhtetlen.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr601454966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása