Magyarország-Olaszország U21-es EB-selejtező: 2-0.
Ennél többet le sem kellene írni, annyira illusztratív.
Győrben telt ház fogadta a fiúkat, a közönség végtelen szeretete végig érezhető volt.
Az első gólunkat Simon zseniális átadása után Németh Krisztián szerezte, aki sajnos nem sokkal később megsérült, részleges bokaszalag-szakadást szenvedett, de ez a sérülés szerencsére nem annyira komoly.
Az első félidő végén, majd a második félidő közepén nyomtak az olaszok, az egyébként rendkívül unszimpatikusan játszó Balotelli, aki szerencsére nem törte el Koman lábát, többször is helyzetbe került, de Gulácsi végig a helyén volt, helyenként bravúrokat bemutatva.
A találkozó vége felé több kontrát is vezethettünk az elképzelés nélkül játszó olaszok ellen, és végül sikerült megszerezni a második gólt Koman Vladimir révén. Nem csak beszél, tesz is az olimpiai győzelemért a meccs legjobbjának bizonyuló karmester.
A következő négy meccsünk közül hármat kell megnyerni, és akkor elérhető a továbbjutás akár az első, akár a második helyen.
Folytatás márciusban Olaszországban.

A felnőtt válogatottnak pedig holnap este, Belgiumban. Az amúgy is "helyi hős" Juhász Roland lesz a csapatkapitány. Nem csak most, hanem Gera távollétében mindig, egészen az EB-selejtezőkön keresztül. Félszázadik meccsére készülve kívánunk Rolandnak sok sikert a pozíciójához.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr21523323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása