Nos, ma egy éves a Loud Warriors blogja. Köszönjük szépen annak a 6127 valakinek a figyelmet, és kívánunk nemcsak nekik, hanem a jövő látogatóinak, és mindenkinek a születésnap mellett boldog karácsonyt is.

A következő egy évben is itt leszünk, és megfogalmazzuk majd a véleményünket a magyar sport, azon belül pedig leginkább a magyar futball és a magyar válogatottak sorsával kapcsolatban. 
 

A jövő évi VB-n nem leszünk ott, de nekivágunk a 2012-es EB selejtezőinek. A kapitány talán Erwin Koeman marad, az MLSZ elnöke viszont biztosan nem Kisteleki lesz. Újabb csodás eredményeket produkálhatnak majd az U21-eseink, és talán több pénzt kap a magyar sport, mint amit most probálnak eléje dobni.

Újabb egy évre kíávok tehát minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr431620219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2009.12.25. 15:13:23

Áldott Karácsonyt! Boldog Születésnapot! Ez az egy év azt bizonyítja, hogyha szeretnénk valamit, az igen is elérhető, csak kellő alázat és munka kell hozzá. Köszönet Ramsey-nek és az LW Technikai Igazgatójának, Mindenkinek, aki Velünk, a mi szervezésünkben jár meccsre!
süti beállítások módosítása