Igen, még két nap van hátra a magyar-németig. Több, mint 8 hónap telt el azóta, hogy a magyar válogatott legutóbb Budapesten játszott. Most ismét, méghozzá még egy U21-es labdarúgóval megspékelve, Elek Ákos is csatlakozott ugyanis a kerethez Dárdai és Nagy Dániel helyett.
Gerát közben az év játékosának választották a Fulhamnél; ráadásul Gera a múltkor védte Koemant, most pedig Koeman beszélt a második esélyek fontosságáról, persze csak úgy általánosságban. Elvonulóban vannak a viharfelhők.
Angliánál maradva: augusztus 11-én a Wembleyben játszanak majd a legjobbjaink Anglia aranylábúi ellen. Érik a 6-3? Lehet, hogy jobban járunk, ha nem.
A válogatott edzőtáborában egyébként a MACS emberei jártak kémcsövekkel felvértezve, és 15 játékos vizeletét cipelték magukkal. Az eredménnyel aligha lehet majd baj.
Reméljük szombaton sem lesz.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr262036566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.05.28. 19:52:23

Én már futball-lázban égek!

A MACS-ot taccsra tenném helyenként...
süti beállítások módosítása