Egervéri Sándor kihirdette a Hollandia elleni dupla mérkőzésre szóló keretét. Meglepetés nem igazán található meg benne, Vermes kisérült, így bekerült újra Pintér továbbra is bent van Tököli Szalai helyén. További érdekesség, hogy a biztonsági tartalékok között felbukkant Debreceni neve, ami mindenképpen örömteli. Vass Ádám ugyanakkor továbbra is hiába várja a behívót, pedig sok kiskatonakórúval szemben biztosan örülne neki.

Kapusok: Király Gábor (1860 München), Fülöp Márton (Ipswich Town), Bogdán Ádám (Bolton Wanderers)
Védők: Lázár Pál (Videoton), Lipták Zoltán (Videoton), Vanczák Vilmos (Sion), Juhász Roland (Anderlecht), Laczkó Zsolt (Sampdoria), Pintér Ádám (Real Zaragoza)
Középpályások: Koman Vladimir (Sampdoria), Varga József (DVSC-TEVA), Gera Zoltán (Fulham), Hajnal Tamás (VfB Stuttgart), Czvitkovics Péter (DVSC-TEVA), Elek Ákos (Videoton), Vadócz Krisztián (Osasuna), Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven)
Támadók: Tököli Attila (KTE-ERECO), Rudolf Gergely (AS Bari), Priskin Tamás (Ipswich Town)
Biztonsági tartalékok: Debreceni András (Bp. Honvéd), Koltai Tamás (Győr), Komlósi Ádám(DVSC), Vaskó Tamás (Videoton).

A hollandok ellen március 25-én és 29-én játszunk, már az egy pont megszerzése is bravúr lenne a világbajnoki ezüstérmes ellen, aki tavaly 6-1-re páholt el minket. Fogadkozni lehet, de nem érdemes, a pályán, és főleg itthon kell megtennünk mindet a csodáért.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey.

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr672721509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása