A magyar jégkorong-válogatott a napokban játszik a svájci világbajnokságon. Az első meccsen sajnos ellőtték a fiúk eddig a puskaporukat, mert 3-4-et játszottak Szlovákiával, ami csoda számba ment, de aztán a Kanada elleni 0-9 nem volt önbizalomnövelő hatású, és hiába volt a jó játék a fehéroroszok ellen is, hiszen 3-1-re kikaptunk.
Remélhetőleg a bentmaradásért elég lesz a jó játék, ami remlhetőleg eredménnyel is fog párosulni. Ugyanakkor büszkék lehetünk a fiúkra, akik Ocskay Gabi tragikus halála után példás emberi nagyságról tettek tanúbizonyságot, és elszántságukkal már most megnyerték a világbajnokságot. Figyelemreméltó a magyar szurkolótábor remek teljesítménye is. A Loud Warriors tagjai fiatal koruk miatt maradtak távol a világbajnokságtól, de amint felnövünk, semmi sem fog megakadályozni abban, hogy ne maradjunk ki egy ilyen buliból.

Aztán következzen a nap híre, amire senki sem gondolt, hogy valaha is látrejöhet: Magyar-Román BARÁTSÁGOS mérkőzés, augusztus 12-én, Budapesten.

Marian Cozma emlékére.
Ez a meccs valóban barátáságos lesz, és össze fog tartani minket egy közös ellenség ellen, aminek a nevét mindannyian jól tudjuk.
A Loud Warriors ott lesz, és kegyeletét fogja tenni. Már várjuk ezt a szép sportélményt.
További miden jót,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr641092130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása