Sorredben Dárdairól, Geráról, Dzsudzsákról és Szalairól már írtunk, hát most jöjjön a többiek summázott képe a téli átigazolási időszak után.
Hajnalnak összejött a klubcsere, ami igazán esedékes volt már, tekintve hogy még Kagava lábtörése után sem nagyon fért bele az utazó keretbe a Dortmundnál. Bajnoknak így is bajnok lesz, de a tavaszt kölcsönben a kiesőjelölt Stuttgartban tölti, ahol a svábok benntartása és a formábalendülés lesz a célja.
Koman Vladimirnak jól megy a Sampdoriában, noha most új vetélytársakat kapott, és az utóbbi pár meccsen csak a kispadról szállt be. Odaigazolt viszont mellé Laczkó Zsolt Debrecenből, akinek a bemutatkozására még várni kell, de mindenképpen örömteli, hogy egy topligában tudja folytatni a pályafutását.
Olaszországban maradva váltott klubot Rudolf, akit a Genoa adott kölcsön fél évre a Barinak, ahol bemutatkozó meccsén mindjárt gólt is szerzett. 
Hazatért a Haladáshoz Halmosi Péter, aki már egy jó éve semmilyen szerepet sem kapott a Hull Citnél, így esedékes volt már a váltás, hát visszajött megint a Haladáshoz, ahol ismét a felkapaszkodáson ügyködnek, Kenesei felépülésével és vele akár még sikerülhet is mindez.
Mozgolódnak tehát a fiaink, és új klubokban új reményekkel készülhetnek február 9-re, Dubaiba, Azerbajdzsán ellen.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr192640418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2011.02.06. 18:08:40

Egy a lényeg, egy a fontos: A válogatott kerettagok folyamatosan legyenek játékban klubjaikban.
süti beállítások módosítása