Koeman szerződését 2011-ig meghosszabították, illetve sikeres EB-selejtezők esetén 2012 nyaráig. Újabb örömteli húzás Kistelekitől.

Van viszont kevésbé örömteli is.

Akár jól is kinézhetne a dolog, hiszen minden Svédország és Portugália elleni átvett jegyünkért 2000 Ft. értékben kaptunk kedvezményt, amelyet a jegy felmutatásával lehet igénybe venni a Football World boltokban, Adidas termékekre irányuló vásárlás esetén.
Eddig minden szép és jó.
Örömködve az újonnan becsengetett 28 ezer forintunknak, megindultunk a Westend Adidas boltja felé. Onnan a Kossuth Mozi mellé irányítottak, hogy ott érdeklődjünk. Ott sem fogadtak minket, azt mondták, menjünk a Dózsa György Úthoz. Tehát az Adidas kupont nem lehet felhasználni Adidas márkaboltokban.
Egy óra séta után, ami mondjuk a mi tájékozatlánságunknak is köszönhető - jobb lesz mindenkinek tudnia, hogy ami a Váci út páros oldalán már 80, az a másikon 45, és egyáltalán nem mindegy, hogy egy üzlet a 45. vagy a 46. szám alatt található ( ahogyan eredetileg nekünk mondták) -, megtaláltuk a boltot, a Football Worldöt.
Nos, itt végre válaszoltak a mindenhol feltett kérédünkre, hogy hogyan lehet felhasználni a kedvezményünket ( mindenhol máshol a ne itt volt a válasz, nem az hogy hogyan ).
A jegyek 10 000 Ft vásárlás után érnek valamit, így minden 2000 Ft utalványra 8000 Ft-ot kell készpénzben ráfizetni. Ez így rendben is van, csakhogy 280 000 Ft-ért nem fogunk vásárolni. Mindenkinek szétosztva pedig a jelentős része kárba fog veszni, hiszen aki nem akart eddig ott vásárolni, most azért, hogy 2000 elönye legyen, nem fog 8000-et eltapsolni.
Ennek ellenére van fantázia a kezdeményezésben, csak éppen mi nem megyünk túl sokra vele, hiába lenne egy csomó pénzünk.
Ettől még nem fogjuk kidobni a jegyünket, hanem megnézzük a magyarok győzelmét a svédek ellen. Még az is lehet, hogy Adidas ruhákban is. De azokat nem mostanában fogjuk megvenni, az biztos.

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr581340540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása