Több változás is történt az előzetesen kihirdetett keretekben, mind nálunk, mind a hollandoknál. Kezdjük előbb az Oranjéval. Először is kidőlt Stekelenburg, akinek a helyére végül nem aktiválták Van der Sart, hanem mindjárt két kapust is behívtak, ten Rouwelaart, és Boschkert. Oda van Theo Janssen is, de ez aligha görgetett bárhol is sziklákat, annál is inkább Arjen Robben újabb sérülése. A VB óta most először húzhatott volna a Bayern szélsője címeres mezt, de megint a maródiak listáján van, és nem kockáztatnak vele. Ennél kevés jobb hírt kaphattunk volna, hogy őszinte legyek. Tetézi csak az örömünket, hogy Huntelaar sem lesz itt. Az elmúlt hat fellépésén 11 gólt összegründoló csatár aztán végképp nem hiányzik, még úgy igazán nézőcsalógató szempontból sem, a játékának puszta látványa miatt Robbenért kár, bár kit érdekel ez ilyenkor amikor tétmeccs van. Raúl másik felét ráadásul szintén pótolják, a keretből először kiszűkített, aztán végül így visszahívott Van Nistelrooyjal, aki szintén nem áll rossz csatár hírében, bár régi fénye azért már megkopott.
Lássuk most a mieinket. Dzsudzsák Balázs bordájának állapota alighanem nagyobb lázban tartotta a férfilakosságot, mint a barátnőjéé, pedig Zimány Linda éppen most kedveskedett új domborzattal párjának. Az orvosok hivatalos közlése szerint a Rangers ellen, és a hétvégén is nagy fájdalmakat átélő Dzsudzsák bordája nem tört el, csak egy izom húzódott meg benne, így pár napos külön edzésmunkát elvégezve százszázalékos állapotban állhat pénteken a csapat rendelkezésére. Nem lesz ott viszont Hajnal Tamás, aki már a Stuttgartban sem játszott a hétvégén, és a válogatott találkozóra sem épül fel, bár állítólag a keddi visszavágóra már hadrafogható lesz. Egervári mindenesetre behívta a tartalék Koltait a keretbe. Több sérülésre nincsen szükségünk.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr202761052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása