Erwin Koeman keretet szűkített, kimaradt a megsérült Vanczák, ott van viszont mind a négy kapus, valamint három csatár a keretben.
Ott van Bodnár László neve is, aki az eddigi vizsgálatok szerint hibás a kerékpáros halálával végződő közúti balesetben. Bodnár a látási viszonyokhoz képest gyorsan hajtott, és ez akkor is baj, ha részeg volt a biciklista.
A találkozóig biztosan nem is sittelik le (később sem biztos), de kérdéses, fejben ott tud-e lenni a válogatott, valamint a DVSC BL-találkozóin. Reméljük, hogy felülkerekedik magán, és igen. Az MLSZ egyébként a rendőrség későbbi eredményeitől tette függővé az állásfoglalását.
A Keret:

Kapusok: Babos Gábor (NEC Nijmegen), Fülöp Márton (Sunderland), Király Gábor (1860 München), Köteles László (Racing Genk)

Védők: Bodnár László (DVSC-TEVA), Fehér Csaba (NAC Breda), Juhász Roland (Anderlecht), Tímár Krisztián (Plymouth), Gyepes Gábor (Cardiff City), Bodor Boldizsár (Roda JC), Gaál Miklós (Amkar Perm)

Középpályások: Huszti Szabolcs (Zenit FC), Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven), Halmosi Péter (Hull City), Gera Zoltán (Fulham FC), Hajnal Tamás (Borussia Dortmund), Vadócz Krisztián (Osasuna FC), Tóth Balázs (Racing Genk), Dárdai Pál (Hertha BSC), Buzsáky Ákos (Queens Park Rangers)

Támadók: Torghelle Sándor (FC Augsburg), Rudolf Gergely (DVSC-TEVA), Priskin Tamás (Ipswich Town)

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr931346730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása