A mieink után itt a hollandok kerete is, Van Marwijk listája a következő neveket tartalmazza:
 
KAPUSOK:
Maarten Stekelenburg (Ajax), Michel Vorm (Utrecht)
VÉDŐK:
Khalid Boulahrouz (VfB Stuttgart), Urby Emanuelson (AC Milan), John Heitinga (Everton), Joris Mathijsen (Hamburger SV), Erik Pieters (PSV Eindhoven), Ron Vlaar (Feyenoord), Gregory van der Wiel (Ajax Amsterdam), Peter Wisgerhof (Twente)
KÖZÉPPÁLYÁSOK:
Ibrahim Afellay (FC Barcelona), Mark van Bommel (AC Milan), Theo Janssen (Twente), Nigel de Jong (Manchester City), Hedwiges Maduro (Valencia), Wesley Sneijder (Internazionale), Kevin Strootman (Utrecht), Rafael van der Vaart (Tottenham Hotspur), Demy de Zeeuw (Ajax Amsterdam)
CSATÁROK:
Arjen Robben (Bayern München), Eljero Elia (Hamburger SV), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Luuk de Jong (Twente), Dirk Kuyt (Liverpool FC) , Jeremain Lens (PSV Eindhoven), Ruud van Nistelrooy (Hamburger SV), Robin van Persie (Arsenal)
 
A jelentős mennyiségű VB-ezüstérmes mellett ott van a keretben Van Nistelrooy, Robben is éppen egészséges, Kuyt most lőtt hármat az MU-nak, Huntelaar meg csak szimplán életveszélyes nemzeti színekben. A csapat talán legsebezhetőbb pontja éppen a védelem, Van Bronckhorst nélkül gyengébbek, de hát melyik az a csapat amelyik egyáltalán eljut odáig?
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr242726468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása