- Borzasztóan megviselt, ami történt, nagyon rossz lelki állapotban vagyok és semmiképpen sem szeretném, hogy ez hatással legyen a társaimra - mondta honlapunknak Bodnár László. - Úgy érzem, a legjobb, ha most itthonról, a távolból szurkolok tiszta szívemből a csapatnak.

Kisteleki István így kommentált:
- Megértéssel tudomásul vesszük. -  írták az MLSZ honlapján.

Mint ismeretes, Bodnár intenzíven melegítette a gumikat, mintegy 130 km/h-val ütötte el a szerencsétlenül járt kerékpárost, aki az út közepén kerekezett a hírek szerint.
Bodnár tehát saját döntésével marad távol, úgy gondolom mindenki együtt érez vele, és a pórul járt férfival is. Bodnár lelkileg összetört, nyílván nehéz lesz újra autóba ülnie, a gyakorlat szerint a bírósági eljárás során felfüggesztett büntetésre számíthat.
Pótlására alighanem Szélesi, aki frissiben igazolt a DVSC-hez, vagy éppen Fehér Csaba jöhet szóba.
A társak küzdjenek érte is.
Hajrá fiúk!

Ramsey
 

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr321350830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása