A DVSC vezetősége bejelentette: várhatóan a jövő hét közepétől lehet megvásárolni a jegyeket a Loki Bajnokok Ligája-csoportmeccseire. Debrecenben és Budapesten is kaphatók lesznek majd a belépők, a Puskás Stadion átalakítása miatt majd 42 000-en szurkolhatnak a helyszínen. A Liverpool elleni idegenbeli mérkőzésre 2400 jegyet kap a Loki, és ha ezek mind elfogynak, kint már nem lehet belépőket vásárolni a vendégszektorba. A tikettek 38 fontba, mintegy 12 ezer forintba kerülnek.

Szélesi Zoltán is csatlakozott a válogatott keretéhez, aki a válogatottbeli szereplést önként lemondó Bodnárt pótolhatja. A védelemben tehát folyamatosak a problémák, sosemvolt védelem fog várhatóan kezdeni, Szélesi/Fehér, Juhász, Gyepes/Tímár, Halmosi/Bodor összeállításban. Nem lesz könnyű Koeman dolga.

Főleg nem a protugálok ellen, ahol az ellenfél erősségére a bíró franciasága teszi rá a koronát, hátha véletlenül jobbak lennénk (bár ne feltételezzünk ilyesmit, profi emberekről van szó). Egyébként a svédek ellen az olasz Rizzoli fúj majd, a portugálok ellen pedig tehát a francia Lannoy, segítőik Renato Faverani és Andrea Nicola Nicoletti, illetve Eric Dansault és Laurent Ugo lesznek.
Minden jót, és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr171353153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása