Nagyon úgy tűnik, hogy a szombat esti találkozó kezdő tizenegyei az orvosi rendelők falán lesz először kitéve kis fogtömés-karikákkal.
Udvariasan kezdjük az ellenféllel: Henrik Larsson sérülés miatt maradt ki eleve a svédek keretéből, Isaksson kapus is sérüléssel bajlódott, most pedig a másik csatárfenomén, Ibrahimovic térdszalagjai nyúltak hosszabra, mint a csatár amúgy is hosszú lábai.
A világranglista 41. helyezettjei Lagerback szövezségi kapitánnyal az élen amúgy is bajban vannak: esetleges pontvesztés esetén Adieu Dél-Afrika (ugyanez igaz a - és most hagy idézzek a kuruc.infótól - világ legjobb női focistájával, Cristiano Ronaldóval felálló portugálokra is).
Mi épp most csúsztunk vissza a ranglista 47.helyére, de ez semmiképpen sem a sérültek számára igaz, mert abban az élen járunk.
Fülöp Mártonnak sajnos nem jött rendbe a sérülése, így nem védhet. Alapból valószínűleg így is Babos védett volna, de a kispad változik.
Juhász sérült bordával is játszani akar, Vanczák mellkasa azonban már egy hete egy hónapra kidőlt, Bodnár autóbalesete miatt nincs itt, bár inkább lelki, mint testi okokból.
Vaskó sincs a keretben, viszont behívta a pesti dugókra panaszkodó, és Ibrahimovic gólöröme iránt érdektelen Koeman a debreceni Mészáros Norbertet.
Gera könnyített edzéseket végzett, de a többiek állítolag jól vannak.
Dzsudzsák élete formájában van, és saját bevallása szerint álma az, hogy a Nemzet Sanyijának a fejére íveli majd a labdát, aki bólint majd - sikerrel.
Mondjuk ezt háromszor.
Igazából nem sajnálnám azokat a - Csank által "divatszurkoló"-nak nevezett - néptömegeket, akik nem mondjuk Gera, hanem Zlatan miatt váltottak jegyet, bár ők inkább ülhettek volna a vendégszektorba, ha Ibrahimovic mégsem tudná vállalni a játékot.
Minél több egészséges embert, a lehető legkevesebb Andrássy Útról a meccsre tartó rózsaszínt, minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr531358584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása