Ma este megkezdődik a DVSC szereplése, idegenben a Liverpool ellen indul be a BL-Loki.
A kezdőnk:
Polekszics – Bodnár, Komlósi, Mészáros, Fodor – Czvitkovics, Kiss Z., Leandro, Ramos, Szakály – Coulibaly  Rudolf sérült, Varga és Dombi eltiltott.
A találkozót a tévében a DigiSport adja, és mivel sem a T-Home-mal, sem a UPC-vel nem sikerült megállapodni, a hazai lakosság elenyésző része követheti ott az eseményeket.

Lehet próbálkozi a Digi TV honlapján, de az a szerver a múltkor, a Levszki ellen sem bírta.

Terjed viszont egy másik, külföldi internetes honlap címe, ahol meg lehet nézni élőben a Liverpool-DVSC-t, ez pedig a http://www.rojadirecta.com/ .

Többféle lehetőség közül lehet választani a megtekintést illetően, de érdemes azok közül választani, amit vagy TVU-nak vagy SopCastnak jelölnek az oldalon. Ezek ingyenes programok, letölthetőek könnyen. Angoltudással remélhetőleg még elvezhető is lesz a mérkőzés.

További hír a Debrecen BL-fellépéseiről, hogy igencsak elfogytak a Budapesten árusított bérletek, így azokat már csak Debrecenben lehet kapni, de ott se sokáig.
A későbbiekben lehet még egyesével jegyet venni korlátozott számban a Lyon, a Fiorentina, és a Liverpool elleni itthoni összecsapásokra is, utóbbi kettőt később kezdik el árusítani.

Ma estére is minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr171386635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása