Tegnap szép, 4-0-ás győzelmet aratott az U20-as csapatunk a VB-n, végre jó játékkal.
A Honduras ellen tapasztalt amatőr hibákat ezúttal szerencsénkre a dél-afrikai csapat követte el; összeszedettebben, ponotasabbn, taktikusan játszottunk.
Ez a teljesítmény elég kell, hogy legyen az Emirátusok ellen, és ki tudja onnan meddig repíthet minket.
Gosztonyi remekül játszott, kár, hogy kisárgázta magát, Futács pedig nyugodtan nevezhető Torghelle utódjának a stílusa miatt - szegényt azért rendesen aprították.
Tegnap valahogy a lábakra érkeztek a passzok, és meg is tudtuk tartani a labdát.
Egervári szerencsére rendett tett a fejekben.
A csoport másik meccsén az arabok 1-0-ra verték Hondurast, ami érdekes helyzetet idézett elő: az Emírségek vezeti a csoportot 4 ponttal, aztán mi és Honduras 3-3 ponttal, míg Dél-Afrika 1 ponttal áll. Amennyiben megnyerjük a hátralevő meccsünket, nem lehet gond, ha viszont döntetlen, akkor még számolgatásra lesz szükség. A vereségről jobb nem is beszélni.
Szombaton talán már Németh Krisztián is játszhat, bár most nem volt szükség a játékára, a gólszerzést megoldatta helyette Korcsmár, Koman, Debreceni és Présinger.
Csak így tovább fiúk.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr301420836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása