Kissé megkésve írok a Debrecen BL-meccséről, de hát mégsem mehetek el szó nélkül egy ilyen remek meccs mellett.
4-3 lett a végeredmény, ami igazán bosszantó, mert ha mondjuk 5-2, vagy 5-3 akkor is ugyanilyen dicséret illetné a DVSC-t, viszont senki sem bánkódna a pont miatt, aminek valljuk be azért nem volt realitása a papírforma szerint.
Az utolsó percekben viszont meg is lehetett volna, amennyiben Coulibaly két nagy helyzetéből nem csak egyet rúg be.
Innentől igazán kemény meccsek jönnek, kint Firenzében ( a jegy egyébként a Fiorentina ellen 20 euróba kerül ), Lyonban, és jön ide a Liverpool. 
Pokolian nehéz lesz pontot szerezni.
A rúgott gól viszont már megvan, méghozzá Czvitkovics révén lett meg az első, így ő kapta az NS 1 millió forintját, amelyet sietett is felajánlani jótékony célokra, és ez így van rendjén.
Nem mehetünk el szó nélkül Rudolf Gergely Európa-klasszis gólja mellett sem, ami Frey még a saját bevallása szerint is megemleget majd.
Nem vallott tehát szégyent a Debrecen, az első és a harmadik találkozójuk a BL-ben jól sikerült, a Lyon elleni itthoni meccsen van mit magyarázni.
Szurkoljunk továbbra is nekik, van még esély a szép helytállásra, mégha innentől tényleg csak is ez lehet a cél.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr741470352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása