Nos, alighogy befejeződött az U20-as VB (amiről még tartozunk azzal, hogy Kissé lett a legszebb gól, valamint Koman a torna All Star csapatába is bekerült), újabb találkozó vár a fiúkra, immár az olimpiai csapat keretein belül, november 13-án, Győrben.
Koman is ott lesz, aki a hétvégén végre bemutatkozott a Bari színeiben. Jó benyomást tett, meg is vetheti a helyét. Ha jól fejlődik, ki fogja nőni a Barit. 
A magyar válogatottat viszont nem lehet csak úgy egykönnyen kinőni. Reméljük a szíve is a mienk marad.

Ahogy a mienk Dzsudzsák szíve is: a PSV 26 meccse veretlenségi sorozata alatt most lőtte a 9. gólját, éppen Babosnak. Dárdai szerzett egy pontot a Herthával, míg Gera a kispadon ült. Legalább oda leülhetett, nem is repült haza. Nem járt ilyen jól nemrégiben ugye Hajnal, aki az év végéig kisérült a csapatból.

Nem játszhat így a nov.14 - nov. 18-án esedékes már lefixált Belgium elleni, és a tervezett Lengyelország elleni idegenbeli meccseken. Adná az ég, hogy két barátságos meccset is játsszunk, lehetőleg minél több U20-as tehetség bemutatkozásával. Koemannak itt a jó alkalom, hogy megtalálja a megfelelő embereket, és cseréljen is végre egy barátságos meccsen.

Megalakult a Puskás-díj is, amit Sepp Blatter mutatott be Magyarországon Orbán Viktor jelenltében, és amit már idén átadnak majd.
Szép siker ez az országnak, de mégszebb tisztelgés Puskás előtt.
Viktor Viktor egyébként lenyilatkozta, hogy nem biztos, hogy a megfelelő kezekben van az MLSZ. Ezzel akár egyet is érthetünk, de hát Kistelekinél sem biztos, hogy csak jobb jöhet. Nincs a hatalom közelében annyi becsületes ember.
Az akadémiákról is beszélt, hogy már 5 van, és be kell hogy érjen a gyümölcsük. És ő bizony a nevét és a pénzét is adja hozzá. A magyar futball jövőjéért tehát amit tud, megtesz. Jövő tavasszal meg kiderül, ki lesz az MLSZ elnöke.

Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr1001480291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása