Nos, végre megjelentek az első hírek arról, hogy jövőre itthon is szeretnénk válogatott meccset játszani. A kiszemelt ellenfél pedig Németország válogatottja, akikkel legutóbb 2004-ben játszottunk idegenben, és győztünk Torghelle két góljával.
A jövő év elejére egyébként Koeman egy Spanyolország és egy Dél-Korea elleni találkozót tervezett még pár héttel ezelőtt, nem tudom azokból lesz-e, lett-e valami. Biztos viszont júniusi hollandiai vendégjátékunk. Lefixálva tehát két válogatott összecsapásunk van, két magasan jegyzett, világbajnokságra készülő ellenféllel szemben.
Ezek pedig remek terepet adhatnak a fiatalok bemutatkozására, ahogyan azt Koeman már régebben megígérte; és most neveket is említett. Gulácsi, a mostmár a Celtickel összehozott Korcsmár, Koman és Németh Krisztián készülhet úgy, hogy jövőre lehetőséget kap. Retteghet viszont Halmosi, vagy éppen Vadócz, ugyanis a csapatukban padozókat, vagy lelátózókat válthatják a fent említett új arcok a keretben. Ezzel szerintem nincs is semmi baj, csak mondjuk Koman is játsszon rendszeresen a Bariban.
Nem beszélve továbbra is Gera Zoltánról. Vagy éppen Gosztonyiról és Simonról, akik a következő lépcsői lehetnek a jövő csapatának.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr651597671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2009.12.15. 19:54:54

Kíváncsian várom az események alakulását. Érdemi változtatásokat várok a válogatott keret összetételében, a taktikai hadrendben és felfogásban. Nálam a keret:
Kapusok: Gulácsi, Köteles, Fülöp. Hátvédek: Bodnár, Szélesi, Juhász, Debreczeni, Korcsmár, Vanczák, Présinger. Középpályások: Gera, Hajnal, Huszti, Dzsudzsák, Dárdai, Koman, Vass, Gosztonyi, Halmosi. Csatárok: Németh, Torghelle. Kezdőtizenegy: Fülöp-Bodnár-Debreczeni-Juhász-Halmosi--Gera-Vass-Hajnal--Huszti-Németh-Dzsudzsák
süti beállítások módosítása