A szóban forgó testrész szerencsére a helyén maradt, holott Axel Witsel mindent megtett, hogy mégse tegye. Ő volt az, aki a múltkori Standard-Anderlecht meccsen háromfelé törte szegény Wasilewski lábát, és most eltiltása után folytatta a vadászatot a brüsszeli védők végtagjai ellen. Az eset után Juhász vérző térddel ordított a földön, a pályán pedig kitört a botrány, Bölöniék lökdösődtek, a bíró meg próbált rendett tenni.
Végül valahogy normalizálódott a helyzet, az Anderlecht idegenben is 4-0-ra nyert.
Witsel visszaeső, így példás büntetésre számíthat. Lehet, hogy éveket adni sem lenne túlzás, főleg ugye, hogy nem ez az első eset. Ha nem is szánt szándékkal akart sérülést okozni, akkor is kirívó durvaságot csinált, az ilyen magatartás pedig nem való a futballpályákra.
Juhász szerencsésen megúszta, le sem kellett cserélni. Lehetett volna sokkal nagyobb baj is.

A Nemzet Sanyija is formában, legutóbbi találata után most a Cottbus ellen duplázott, megnyerve csapatának a meccset. A Hertha is hamvából feltámadt főnixmadár gyanánt talált magára, s intézte el a Hannovert 3-0-ra idegenben. Dárdai előtt is felcsillant a bentamaradás esélye, és a lokális legenda mindent meg is fog tenni, hogy az egyes számú osztályban gyarapítsa csúcsait. Megérdemelné.

Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr361680332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.01.18. 19:06:43

Remélem a mi Sanyink nem lőtte el összes idei puskaporát :)

Witsel-nek lehet, hogy valamelyik küzdősportban több sikere lenne... A durvaságot nem szabad összekeverni a keménységgel.
süti beállítások módosítása