Nem hiszem, hogy jobban meg tudnám fogalmazni, mint a helyszínen kint lévő Ho Z, hogy mit is jelent a csehek ellen 6-5-re elvesztett mérkőzés. Itthon, a Futsal EB-n, kiesést magával hozva.
Lássuk tehát, az egyébként a kézilabda-vereséghez címzett szavakat Ho Z-tól:


Ha már a csehek. Tegnap úgy mentem ki a Papp László Sportarénába, hogy legalább futsalban revánsot veszünk. Erre kikaptunk, úgy, hogy már négy góllal vezettünk, egy EB-n, ráadásul hazai pályán 7066 néző előtt, ebből kb 25 cseh szurkoló volt. A hatodik cseh gólnál egyből az "Ibrahimovic-sokk" játszódott le bennem. Hónapokon belül kétszer élőben átélni ezeket az érzéseket... Egy generáció élete nagy lehetőségét hagyta a semmibe foszlani. Bevallom, hogy már én is azt terveztem négy gólos vezetésnél, hogy ezekben a sorokban majd a magyar csapatot méltatom, annak győzelmét és társadalmi kihatásait elemzem. Megemlítem, hogy Karembeu 25 méterre volt tőlem, Kisteleki előttem sétált el, láttam Noszály Sándort a Jóban Rosszbanból ismert barátnőjével, Hevesi Tamást, Charliet. Sok kisgyerek látta, hogy mi történt. Vélhetően az apukák "kötőszavas szóösszetételeiből" és az arcokról leszűrték, hogy ez több, mint egy vereség. Persze az élet nem áll meg. Megint nem sikerült... Mikor fog? Kedvet fognak kapni így a kis srácok ahhoz, hogy versenyszerűen focizzanak, futsalozzanak? Csak remélni tudom. Egy álommal lett a labdarúgás szerető társadalom szegényebb. MIT HOZ A JÖVŐ??? A "MIÉRTEKRE" hol van a válasz? Aki látta, átélte, tudja miről beszélek, aki nem, az is gondolkozzon el.
Ho Z

Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr191701084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása