Tegnap még arról tudtam beszámolni, hogy Rudolf az Ajaxhoz megy, és már-már azon gondolkodtam felkéri-e őt az MSZP pár plakátra mosolyogni szemben Dzsudzsák PSV-narancs fotóival. Ehhez képest Rudolf egy hajdúvágással, a DVSC-t, az Ajaxot, menedzserét Filipovicsot és a fodrászát átverve önhatalmúlag aláírt a Genoához.
Négy évre, ráadásul a nyártól. Így a Debrecen egy fillért nem kap érte, tekintve hogy akkor jár le a szerződése. Az Ajax és a DVSC vezetői egyelőre nem tértek magukhoz, egyikük sem kíván nyilatkozni a friss hét megkezdéséig. Genovában viszont bizonyára vigyorognak az észak-olasz atyafiak, és nem is alaptalanul, jó játékost sikerült megkaparintani.
Rudolf igen korán elsajátította jövendő kenyéradó-országának maffiamódszereit, kérdéses, hogy ezt az érintettek, főleg a menedzsere hogyan fogják honorálni. Aztán hogy Rudolf meg tud-e majd ragadni az olaszok kezdőjében, az a jövő kérdése. Ha sikerül neki, sok mindent elfelejt majd az istenadta nép.

Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr591715077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.02.01. 21:32:08

Kíváncsian várom az itáliai ténykedését. Azt hiszem van egyfajta egészséges önbizalma, sőt:) Reálisan nézve: negyedik, esetleg harmadik számú csatárnak vették. Nálam egy Crespo bár öreg, akkor is sokkal többet ér.
süti beállítások módosítása