Korrekt csoportba került a magyar válogatott, se nem könnyű, se irreálisan nehéz ellenfeleket nem kaptunk, mint ahogyan a múltkor sikerült.

Hollandia, Svédország, Finnország, Moldova, és San Marino lesz az ellenfelünk.
A hollandok minimum legyőzhetetlenek, bár Várhidi is mutatott csodát az olaszok ellen, hátha Koeman a hollandok ellen alakít. A svédek ellen lehet keresnivaló, tekintve, hogy csapatuk szétesés közben van a VB-kudarc miatt, Ibrahimovic és Larsson is eltűnt. A finnek sem verhetetlenek, a veterán sztárok mint Hyypia és Litmanen még jól emlékeznek az 1997-es sikereinkre is. A másik két gárda közül Moldovával vigyázni kell, de a hat pont ellenük is, és San Marino ellen is kötelező, ha ki akarunk jutni, ha nem.

A csoportbeosztás:

A csoport: Németország, Törökország, Ausztria, Belgium, Kazahsztán, Azerbajdzsán
 

B csoport: Oroszország, Szlovákia, Írország, Macedónia, Örményország, Andorra
C csoport: Olaszország, Szerbia, Észak-Írország, Szlovénia, Észtország, Feröer-szigetek
D csoport: Franciaország, Románia, Bosznia-Hercegovina, Fehéroroszország, Albánia, Luxemburg
E csoport: Hollandia, Svédország, Finnország, Magyarország, Moldova, San Marino
F csoport: Horvátország, Görögország, Izrael, Lettország, Grúzia, Málta
G csoport: Anglia, Svájc, Bulgária, Wales, Montenegró
H csoport: Portugália, Dánia, Norvégia, Ciprus, Izland
I csoport: Spanyolország, Csehország, Skócia, Litvánia, Liechtenstein

Talán az angolok csoportja tűnik a legkeményebbnek, jó, hogy nem oda kerültünk. Ismét indulhat tehát a reménykedés meg a számolgatás, aminek realitása nagyjából a harmadik hely magasságáig vállalható.

Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr921736259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.02.07. 17:48:10

Ha fejlődni akar labdarúgásunk, már pedig ez a cél, akkor azt mondom ez egy ideális csoport. A hollandok kiemelkednek, maximum a svédek ellen idegenben fognak megizzadni. A svédek ellen rendelkezünk kellő (és fájó...) tapasztalatokkal. A finnek ellen minimum négy, a másik két csapat ellen 12 pontot kell szerezni, ha tényleges eredményt kívánunk elérni. Reálisan nézve nem vagyunk favoritok, de az is csalódás lenne, ha 4. helyen végeznénk ebben a csoportban. A harmadik hely reális elvárás, a második hely sem kellene, hogy álom maradjon egy hanyatló svéd válogatott mellett. A hazai meccseken ott leszünk, hogy zúgjon a HAJRÁ MAGYARORSZÁG, HAJRÁ MAGYAROK!
süti beállítások módosítása