Bert van Marwijk nem átallott kijelenteni, hogy egyetlen magyar focistát sem ismer, nem beszélve arról, hogy a legjobbunk jelen pillanatban Erwin Koeman. Nem tudom, ha nem ismer senkit, akkor ezt honnan tudja, de legyen ez az ő baja. Amit inkább el tudok képzelni, hogy nagyon is jól ismeri Dzsudzsákot, csak fogalma sem volt arról, hogy magyar.
A legnagyobb felhördulést ugyanis természetesen a PSV magyarjának bagatellizálása okozta itthon, elképzelhetetlennek tartva, hogy kint ne hallottak volna a bajnoki esélyes egyik legjobbjáról.
Dzsudzsák sem hagyta magát, nevetve válaszolt, hogy nem tudja ugyan, hogy hívják a hollandok szövetségi kapitányát, de góllal fog bemutatkozni neki. Arról pedig a hollandok ne is álmodjanak, hogy átlépnek rajtunk, ezt a sorozatot ugyanis mi nyerjük meg.
Dzsudzsáknak a választásokon sem jött össze a narancsos forradalom, és a kimenetele itt is minimum kérdéses. De ha ezt az ígértetét beváltja, lesznek szavazatai. Marwijk pedig egy életre megtanulja lebetűzni, még Nyírlugos nevét is.

Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr301743987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.02.09. 21:28:38

Arra kérném ezt az aranylábú fapapucsföldet meghódító srácot, hogy bizonyítson címeres mezben, lehetőleg Berték ellen is. Aztán a szomorú hölgyrajongóknak vihet tulipánt. Egy szónak is száz a vége, alig várom 17.-t!!!
süti beállítások módosítása