Gera megint bizonyította, semmi keresnivalója a válogatottban. Két meccs alatt két gólpassz a Wolfsburg és a Wigan ellen, és bár nem néztem ki a következő ellenfelük, de ha a West Ham vagy a Wolverhampton az, bizony már kezdhet is rettegni. Bár egy-két angol forrás inkább két műeséséről beszél, szintén egy-egy elosztásban. Hát, lelkük rajta.
Dzsudzsák 12. gólját szerezte az idényben a Willem II ellen, saját rekordját megdöntve ezzel. A PSV továbbra is a bajnoki címért küzd, egyelőre nem reménytelenül.
Kádár Newcastleja viszont már nem csak küzd, hanem fel is jutott. A Championshipből így a Premier League-be kerül csapatával együtt vélhetően Kádár is, tovább gyarapítva az angol első osztályban megfordult hazánkfiainak számát.
Inkább a Gera-féle sorsot kívánjuk neki, mint a Halmosi vagy a Torghelle félét. Bár Sanyi csillaga ismét felragyoghat klubszinten is, no nem minhta mostanában olyan rosszul menne neki. Az Augsburg sem áll olyan távol a feljutástól, így a Nemzet Sanyija akár még a Bundesliga I-ben is szerepelhet jövőre. Miért is ne.
Husztinak is elkezdődött már a bajnokság, ő az orosz kupában szerzett gólt a Zenit színeiben, továbbjutáshoz segítve ezzel a csapatát.
Egységeink tehát harcban állnak. Több siker nekik, mint kevesebbet.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr411902695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.04.08. 21:21:04

Amíg Koeman a kapitány Gera nem lesz válogatott, ám ebben az ő makacssága is benne van. A dániai komédia hosszú és szánalmas utójátéka ez.
süti beállítások módosítása