Juhász Roland ebben a szezonban már 53 tétmeccsnél jár, ezzel első az öreg kontinens labdarúgói között. A játszott percek tekintetében Aaron Hughes, a Fulham csapatkapitánya ugyan megelőzi, de ő csak 52 meccsnél jár. Ráadásul ezek között nem szerepel az a 10 barátságos meccs amit még a nyáron játszott le. Emberfeletti a teljesítménye, igaz, tavaly is 62 találkozón szerepelt, de idén ezt is túl fogja szárnyalni. Annál is inkább, hiszen még két válogatott találkozó is vár Juhászra, mintegy a szezon szép lezárásaként.
Gera újabb gólpasszának már hírértéke sincs, mint ahogy arról sem számol be az ember a blogjában, hogy napközben többször is levegőt vett. Az említett Fulham persze továbbjutott a Wolsburg ellen, és jó esélye van rá, hogy a Liverpoollal találkozzon a döntőben, összehozva az EL-ben a BL-ben elmaradt angol belharcot.

Hazai vizekre evezve az általam féltett Tornyit már ki is rúgták. Nem személy szerint akarom védeni őt, de miután a Diósgyőr az akkori első négy elleni négy meccsel nyitott, majd idegnben játszott a Vasasnál, végre lejátszhatta volna első értelmes hazai meccsét. Tornyi alatt addigra beszakadt a kispad, bár lehet, a DVTK alkalmazottjaként ülhet majd a nézőtéren. Ugyanis annyi gerinc nem volt a vezetőségben hogy simán kirúgják. Így ugye, olcsóbb. Tornyi helyében felmondanék. Márcsak büszkeségből is.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey 

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr811908301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.04.10. 09:27:04

Juhász előtt le a kalappal. Azt gondolom, hogy a mai Juventus és Bayern München védelmébe beférne. Valahogy nekem az arsenalos Vermaelen játékát látva mindig az jut eszembe, hogy Juhász ugyanazt a stílust és szintet képviseli.

DVTK: Évek óta mondom, és mondják a nálam okosabbak, hogy Miskolcnak szüksége lenne a jó, stabil NB1-es focira és csapatra. Ami ott folyik, abban minden benne van, amiért olyan a labdarúgásunk, amilyen...
süti beállítások módosítása