A válogatott és az európai futball köztudatába ősszel berobbanó Szalai Ádám szezonjának már a télen vége, a Kaiserslautern elleni bajnokin a 8. percben ütközött az ellenfél kapusával, és a külső térd-, valamint a keresztszalagja is elszakadt. Eleinte az utóbbiról még nem tudtak, így három hónap távollétet jósoltak a Mainz támadójának, de így fél év a minimum. Igazából a válogatott szempontjából ez mindegy is, mert a lényeges Hollandia elleni mérkőzésről így is, úgy is lemarad, júniusban pedig nélküle sem lehetetlen feladat legyőzni Luxemburgot és San Marinót.
A klubjában azonban hiányozni fog, a vezetőedző, Tuchel elmondta, hogy már a sérülés után letargiába került a csapat, hiába nyertek már végre az idén is. A hangulat nem lett jobb akkor sem, amikor kiderült, hogy ebben az idényben már nem játszhat. A pótlásáról ugyanakkor csak a nyáron tárgyalnak, megvárva addig az állapotával kapcsolatos fejleményeket.
A válogatottban nem vártak addig: Egervári Sándor egy meglepőt húzva Tököli Attilát hívta be a helyére, aki hét év után lehet újra a nemzeti csapat tagja.
Kiváncsian várjuk, hogy mire lesz képes.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr472637231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2011.02.04. 15:53:51

Nagy a baj...
Ádámnak mielőbbi jobbulást!
Hogy miért is nagy a baj? Tökölit kell reaktiválni. Aki bár az NB1 korszakos nagy alakja, de már nem a nemzetközi futball porondjára való szereplő. Hol vannak a fiatalok??? Nincsen rendben az utánpótlás, a legfontosabb fázisnál, 18-23 éves korban megakad az addig elvégzett munka. Miért? Érthetetlen... A mentális tényezőt tartom az egyik fő problémaforrásnak.
Szalai így is, úgy is lemarad, de ez egyáltalán nem mindegy abból a szempontból, hogy nem a lehető legerősebb összeállítással vesszük fel a harcot a hollandok ellen. Bár Szalai sem megváltó.
süti beállítások módosítása