Túl vagyunk egy médiatörténelmet író választáson, ami végre elfogadható eredményt hozott. I. Viktor egyébként vasárnap délután még megtekintette a Videoton bajnokiját. Még a végén kabalát fog csinálni belőle.
Bár itthon nem róluk szólt a hétvége, egészen kellemes pár napot tudhatnak maguk mögött légiósaink. Vadócz, Szalai, Buzsáky és Vanczák is gólt szerzett, az Osasuna légiósának gólja a forduló 2. legszebbje lett spanyolhonban, a Mainz támadójáé pedig az egyetlen volt a Dortmund ellen.
Németh Krisztián is visszatért az AEK-be, Gosztonyi pedig bemutatkozhatott a Bariban, ahol egyébként Koman is játszott. Gosztonyi csak a vereséggel való bemutatkozás miatt volt szomorú. Persze azért nagyon.
Erwin Koeman pedig Szalai játéka mellett Gerát is dícséri a blogjában. Teheti, van miért. A távolban már látszik a békülés renyhe délibábjának homályos foglalatja. Ha már egy ilyen szép történelmi pillanatban vagyunk. Gera és Koeman életük legnagyobb feladata előtt állnak.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr751916201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása