A spanyol élvonal is kezdi megtanulni a magyarok nevét, elsősorban persze Vadócz Krisztián miatt. Sőt, igazából csak miatta, hiszen ő az egyetlen jelenlegi játékosunk a Primera Divisionban. Vadócz gólt szerzett a Real Madrid ellen, majd a legutóbbi fordulóban az Espanyolnak is lőtt egyet. Igenám, csakhogy pontot egyik esetben sem szerzett az Osasuna, így lassan Vadócznak vigyáznia kell, hiszen könnyen saját csapata mumusává válhat. Előbb-utóbb egy-egy Vadócz gólt követően mehetnek is haza a szurkolók, azt mormolva, hogy megint nem szerzünk pontot. Persze ez azért nem valószínű, és ha Vadócz ilyen formában tudja folytatni, az klubjának és a válogatottnak egyaránt csak jót tehet.
Spanyolhon egy másik magyart is alkalmaz, méghozzá a liverpooli Simon Andrást Cordobában. Ő viszont kevesebb jót mondhat el karrierjéről, nem igazán kap rendszeres játéklehetőséget. Elképzelhető, hogy a Liverpool majd visszarendeli, de így nem fog az első csapat közelébe kerülni. Egy másik spanyol csapat viszont bármikor befogadhatja, és lehet, hogy azzal járna a legjobban. Simon fejlődése pedig egyelőre nem a felnőtt, hanem az U21-es csapat érdeke.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr301998291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.05.13. 19:59:59

Vadócz játékát örömteli látni, taktikailag fegyelmezetten és jól oldja meg védekező feladatát, felér a támadásokhoz. Nem bonyolítja a játékot, egyszerű megoldásokat forszíroz. Kifejezetten örülnék, ha a válogatottba is átmentené ezt a mentalitást és játékot, ugyanis többször többen nem tették már meg ezt...
süti beállítások módosítása