Egervári Sándor kinevezésével végetért Gera 10 hónapos önkéntes száműzetése; nem ilyen formában de én is úgy gondoltam, hogy Gera ősszel már visszatér, s lőn.
A válogatott régi, és immár új csapatkapitánya az új kapitánnyal való egyeztetést követően úgy döntött, hogy vállalja a szereplést a csapatban, a közvélemény, a szakma, és a csapat legmélyebb és legőszintébb elégedettségére. Az Egervári-féle csapat Gera köré fog épülni, ha lehet hinni a nyilatkozatoknak, így a visszatérés főszerepet is ruház a jelenkor legjobb magyar futballistájára.
Aki egyébként klubszinten sem lazsál, a Fulham színeiben felkészülési meccsen a Werder Bremen ellen a 61. percben beszállva negyed óra alatt lőtt hármat, 5-1-es győzelemhez segítve csapatát, mindezzel jelezve is, hogy nincsen rossz formában. A mérkőzés után a Sunderland, maga a Werder, illetve volt edzője, Roy Hodgson új csapatának, a Liverpoolnak a kivánságlistájára is felkerült. Mondani sem kell, utóbbi érdeklődése kisebbfajta csoda úgy magyar játékos iránt, hogy akár egyenesen a kezdőbe is vezethet az útja. Gera mindenesetre képes lehet erre, és miután 31 éves, sokkal később már nem lesz alkalma sztárcsapatban játszani, arról nem beszélve, hogy a Fulham is idén lát utoljára pénzt belőle. Ha az angolok ellen ismét villant valamit, akár el is adhatja magát.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr752215232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása