Az angolok kerete a mieink ellen a következő:

KAPUSOK: Joe Hart (Manchester City), Scott Loach (Watford), Frankie Fielding (Blackburn)
VÉDŐK: Gary Cahill (Bolton), Ashley Cole (Chelsea), Michael Dawson (Tottenham Hotspur), Kieran Gibbs (Arsenal), Phil Jagielka (Everton), Glen Johnson (Liverpool), John Terry (Chelsea)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Gareth Barry (Manchester City), Steven Gerrard (Liverpool), Adam Johnson (Manchester City), Frank Lampard (Chelsea), James Milner (Aston Villa), Ashley Young (Aston Villa), Theo Walcott (Arsenal), Jack Wilshere (Arsenal)
TÁMADÓK: Carlton Cole (West Ham United), Wayne Rooney (Manchester United), Bobby Zamora (Fulham)


 

Fabio Capello eredetileg Fostert és Robinsont nevezte a kapusok közé, de Foster megsérült, csakúgy mint Darren Bent, Robinson pedig lemondta a válogatottságot, csakúgy, mint Wes Brown. Utóbbi kettő esetéből is látszik, hogy az angoloknál nincsen minden rendben, a VB-kudarc óta tart a morális válság a csapatban. Gibbs, Wilshere, és Zamora személyében újoncokat is avat majd Fabio. A Wembleyben nem fogynak a jegyek, alighanem negatív nézőcsúcs lesz ellenünk, alig(...) 60 000 ember fárad majd ki a nézőtérre a hajdani Aranycsapat utódai ellen.
A világbajnokságon égő csapatból lemondta már korábban Heskey és Carragher is, de a kezdőcsapat több tagja ellenünk is kezdő lesz - a közönség így őket fütyülheti ki, és nem az újakat. Gerrard azt mondta, ő is kifütyülné magát, míg Gera szerint nem lesz füttykoncert. Majd meghalljuk.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr612215247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása