Íme a mieink kerete Anglia ellen:

Kapusok: Király Gábor (1860 München), Fülöp Márton (Sunderland AFC)
Védők: Szélesi Zoltán (Olympiakosz Volosz), Vermes Krisztián (Újpest FC), Lipták Zoltán (Videoton FC), Juhász Roland (Anderlecht), Komlósi Ádám (DVSC-TEVA), Vanczák Vilmos (Sion), Laczkó Zsolt (DVSC-TEVA)
Középpályások: Vadócz Krisztián (Osasuna), Elek Ákos (Videoton FC), Tóth Balázs (Genk), Czvitkovics Péter (DVSC-TEVA), Dzsudzsák Balázs (PSV), Hajnal Tamás (Borussia Dortmund), Huszti Szabolcs (Zenit), Koman Vladimir (Sampdoria)
Támadók: Gera Zoltán (Fulham), Rudolf Gergely (Genoa), Priskin Tamás (Ipswich Town)

Több meglepetést is tartalmaz Egervári kerete, ilyen Vermes, Lipták, Komlósi beválogatása, Torghelle és Tőzsér kihagyása. Gera visszatér, ahogyan Czvitkovics is, csak ő négy év után. Buzsáky megsérült, helyett került be Laczkó. A fiatalok közül egyedül Koman került be ezúttal, köszönhetően a kicsik Bosznia elleni selejtezőjének.
Ez a keret még nem az a keret, ami a selejtezőkön vagy a jövőben az igazi lehet, főleg a védelemben sok az érdekes arc.
Íme, az én szövetségi kapitánykodásom, nem feltétlenül a szeretet, hanem egyéb szempontok alapján is:

Kapusok: Király, Fülöp, Gulácsi,.
Hátvédek: Bodnár, Juhász, Vanczák, Elek, Kádár, Debreceni, Korcsmár.
Középpályások: Gera, Hajnal, Dárdai, Huszti, Dzsudzsák, Koman, Gosztonyi, Vadócz.
Támadók: Torghelle, Németh, Rudolf, Priskin, Szalai.

Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr722215259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.08.12. 13:33:03

Ha Te lennél a kapitány és én lennék a segítőd, akkor beválogatnám még Vass Ádámot. Gosztonyi (egyenlőre) nem fér be, posztjára ott van Huszti és Dzsudzsák. Dárdait tisztelem, de személyét illetően rezeg a léc. Király helyett jöhet Megyeri vagy Köteles, feltéve, ha rendszeresen védenek klubjaikban. Csatárposzton azt kell mondanom, hogy a nagymamán is gólerősebb lenne nemzeti színekben, mint eme urak, pedig összegezve minden szempontot a legkorrektebb névsort állítottad össze.

Loud Warriors 2010.08.13. 19:04:09

Te jó ég! Tényleg kihagytam a Vasst, pedig őt be akartam tenni.
Szegény ember vízzel főz.
süti beállítások módosítása