Törőcsik András lilavérű legenda otthonában elesett, majd ezután állapota rosszabodott, kiderült, hogy agyvérzése van. Kórházba került, ahol kómába esett, napokig kellett aggódni az életéért, a lapok Nyilasitól Ebedliig mindenkinél tettek egy kört, aki valaha is egy méteres körzetbe került vele. Fekete László azok között volt, akik bejutottak hozzá, ő még arról beszélt, pár nap múlva okosabbak leszünk. Nem hiszem, hogy szó szerint értette, de aztán az Akadémikus Vizi E. Szilveszter is feltűnt az MLSZ részéről, és ő már jobb hírekkel tudott szolgálni. Törőcsik jobban van, tudja hol van és kicsoda, valamint megállás nélkül a fociról beszél. A felépülése előtt egyelőre nincs más akadály, csak az idő.
Az esettel kapcsolatban a sportnapilap a hatvanas éveibe forduló generáció elkallódását kezdte citálni, mondván, akinek nincs dolga, könnyen egészségileg is megrokkanhat. Ebedli kapcsán említették Nyilasit, aki elmondta, minél hamarabbi felépülése után Törőcsiket is várja az új munka a szövetségnél. Nem rozsdásodnak a régi kapcsok. Hála Istennek.
Aztán mára a győri Tarsoly Csaba is meglepte a világot: fejenként félmillió forintot emelt ki saját zsebéből, méghozzá Törőcsik és a szintén beteg Dzurják József gyógykezelésére. Szép is van még a világon.
Minden jót és sok magyar gólt,

Ramsey

A bejegyzés trackback címe:

https://loudwarriors.blog.hu/api/trackback/id/tr102268683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ho Z 2010.09.04. 19:46:53

Harcoljatok, Veletek vagyunk! Gyógyuljatok meg és adjátok át tudásotokat a mai fiataloknak!
süti beállítások módosítása